Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala tataki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Avokado
1 kpl
rasia Vesikrassi rasia
600g Tonnikalafilee
n.100g Kirsikkatomaattia
1kpl Punasipuli
1tl Valkosipulimurska
Persilja
Ruohosipuli
Oliiviöljy
Suola

Tataki kastike

1 rkl
soija
1 rkl
appelsiinimehu
1 rkl
sitruunan mehu
1 tl
Mirin
pala inkivääriä
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa tonnikala 2x2cm tangoiksi

2

Kuori ja raasta inkivääri, ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

3

Poista avokadosta kivi ja kuori, leikkaa sitten siivuiksi.

4

Halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita näiden sekaan valkosipulimurska, oliiviöljy, persilja, ruohosipuli ja suola.

5

Grillaa tai paahda tosi kuumalla tonnikalatankojen kaikki puolet. Anna jäähtyä ja siivuta ohuiksi siivuiksi.

6

Asettele lautasen pohjalle avokadosiivut, sen päälle tomaattisalaatti ja lopuksi tonnikalasiivut. Viimeistele annos tartarikastikkeella

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 17.12.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.