Tonnikalatäytteiset muffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalatäytteiset muffinit

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Muna
3 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
3/4 dl
Sulatettua tai juoksevaa margariinia
1/2 dl
Hienonnettua tilliä

täyte

200 g
Tonnikalaa öljyssä
1 dl
Raejuustoa
1/2 dl
Ranskankermaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä

koristeeksi

Katkarapuja
Tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kermaviili ja muna keskenään. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lisää ne sulan rasvan kanssa vuorotellen taikinaan. Lisää hienonnettu tilli ja sekoita. Jaa taikina voideltuun muffinipeltiin. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.Anna muffinien jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista. Sekoita täytteen aineet keskenään. Leikkaa muffinit halki ja täytä. Koristele katkaravuilla ja tillinoksilla.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.1.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.