Tulinen makkararuukku | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen makkararuukku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Makkararuukussa maistuvat chili, tomaatti ja valkosipuli. Tulinen makkararuoka on maistuva ja lämmittävä arkiruoka!

Ainekset

500 g
Lenkkimakkaraa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1 tl
Paprikajauhetta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 kpl
Punainen chili
1 dl
Vettä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Fariinisokeria

lisäksi

Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pilko makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista paistokasarissa makkarapalat. Nosta syrjään. Kuullota sipulit öljyssä paprikajauheen kanssa. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisose ja hienonnettu chili. Lisää joukkoon vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon makkarapalat ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Koristele kastike persiljalla. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.