Tulinen makkararuukku

Makkararuukussa maistuvat chili, tomaatti ja valkosipuli. Tulinen makkararuoka on maistuva ja lämmittävä arkiruoka!

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 glenkkimakkaraa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
1 tlpaprikajauhetta
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
2 rkltomaattisosetta
1/2 kplpunainen chili
1 dlvettä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rklfariinisokeria

Lisäksi

persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja pilko makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista paistokasarissa makkarapalat. Nosta syrjään. Kuullota sipulit öljyssä paprikajauheen kanssa. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisose ja hienonnettu chili. Lisää joukkoon vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon makkarapalat ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Koristele kastike persiljalla. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä