Tulinen makkararuukku - Yhteishyvä

Tulinen makkararuukku

???
Annokset
4
Makkararuukussa maistuvat chili, tomaatti ja valkosipuli. Tulinen makkararuoka on maistuva ja lämmittävä arkiruoka!
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Lenkkimakkaraa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1 tl
Paprikajauhetta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 kpl
Punainen chili
1 dl
Vettä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Fariinisokeria

LISÄKSI

Persiljaa

Näin teet

1

Kuori ja pilko makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista paistokasarissa makkarapalat. Nosta syrjään. Kuullota sipulit öljyssä paprikajauheen kanssa. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisose ja hienonnettu chili. Lisää joukkoon vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon makkarapalat ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Koristele kastike persiljalla. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa