Tulinen makkararuukku

Nappaa talteen!
Makkararuukussa maistuvat chili, tomaatti ja valkosipuli. Tulinen makkararuoka on maistuva ja lämmittävä arkiruoka!
| 500 g | lenkkimakkaraa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | paprikajauhetta |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 kpl | punainen chili |
| 1 dl | vettä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| Lisäksi | |
|---|---|
| persiljaa | |
- 1.
Kuori ja pilko makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista paistokasarissa makkarapalat. Nosta syrjään. Kuullota sipulit öljyssä paprikajauheen kanssa. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisose ja hienonnettu chili. Lisää joukkoon vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon makkarapalat ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Koristele kastike persiljalla. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Tulinen makkararuukku
Makkararuukussa maistuvat chili, tomaatti ja valkosipuli. Tulinen makkararuoka on maistuva ja lämmittävä arkiruoka!
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | lenkkimakkaraa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | paprikajauhetta |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 kpl | punainen chili |
| 1 dl | vettä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | fariinisokeria |
Lisäksi | |
| persiljaa | |
Valmistus
- 1
Kuori ja pilko makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista paistokasarissa makkarapalat. Nosta syrjään. Kuullota sipulit öljyssä paprikajauheen kanssa. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisose ja hienonnettu chili. Lisää joukkoon vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon makkarapalat ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Koristele kastike persiljalla. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























