Sekoita sinapinsiemenet, viinietikka ja 1 dl olutta ja anna tekeytyä jääkaapissa mielellään yön yli.
Keitä pienessä kattilassa loput oluet, hunaja, sokeri, suola, maustepippuri ja kurkuma. Aja blenderissä sileäksi jäähtynyt olutliemi, liotetut sinapinsiemenet liemineen ja sinappijauhe. Anna tekeytyä mielellään yön yli jääkaapissa.
Tarjoile tumma olutsinappi Kulman Keittiön perunasalaatin ja paistetun Riistaryynärin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
48
200
—
—
9,5 g
9,3 g
—
0,2 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl keltaisia sinapinsiemeniä,
1,5 dl balsamiviinietikkaa,
3 rkl ruokosokeria,
1 tl jauhettua maustepippuria,
1 tl kurkumaa,
1 dl sinappijauhetta,
600 g Perniön Riistaryynäriä,
800 g Kulman Keittiön perunasalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli