Tumma punaviinikastike
Ainekset
Valmistus
Mittaa lihaliemi ja punaviini kattilaan. Lisää balsamiviinietikka, silputtu sipuli ja laakerinlehti. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Siivilöi liemi. Kiehauta ja lisää kastikesuuruste ja keitä minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla, ja lisää voi. Ripottele kastikkeen pinnalle halutessasi roseepippuria.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
48
198
1,7 g
1,0 g
3,7 g
0,5 g
0,8 g
0,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Laakerinlehti,
Jauhettua mustapippuria,
Suolaa,
(roseepippuria).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli