Tumma punaviinikastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tumma punaviinikastike

???
Annokset
6
Ruokavalio
Tumma punaviinikastike viimeistelee paahtofileen. Ripottele valmiin kastikkeen pinnalle roseepippuria ja tarjoa lihan ja kastikkeen kanssa myös Hasselbackan perunoita sekä kuumia kasviksia. Reseptit löydät palvelustamme.
Jaa Somessa

Ainekset

4 dl
Lihalientä
1 dl
Punaviiniä
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Laakerinlehti
1 rkl
Kastikesuurustetta
10 g
Voita
Jauhettua mustapippuria
Suolaa
(roseepippuria)

Näin teet

1

Mittaa lihaliemi ja punaviini kattilaan. Lisää balsamiviinietikka, silputtu sipuli ja laakerinlehti. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.

Siivilöi liemi. Kiehauta ja lisää kastikesuuruste ja keitä minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla, ja lisää voi. Ripottele kastikkeen pinnalle halutessasi roseepippuria.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2015
Muokattu: 15.5.2019