Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 200 g | viipaloitua ilmakuivattua kinkkua tai graavilohta |
| 4 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | hollandaisekastiketta |
| sormisuolaa ja vastajauhettua pippuria | |
| tabascoa | |
| n. 500 g vihreää tai valkoista parsaa |
Kuumenna laakeassa kattilassa pari litraa vettä.
Lisää 2 rkl etikkaa. Riko tuore kananmuna soppakauhaan.
Laske kauha varovasti kiehuvaan etikkaveteen. Näet välittömästi kun valkuainen alkaa hyytyä.
Voit varovasti poistaa kauhan ja työntää valkuaista keltuaisen ympärille. Keittoaika noin 3–4 minuuttia. Nosta kypsyneet uppomunat reikäkauhalla pyyheliinalla vuoratulle vadille.
Laita lautaselle hyvää kylmäsavustettua kinkkua tai graavilohta ja sen päälle uppomuna, parsa ja muutama ruokalusikallinen hollandaise-kastiketta. Pirskauttele Tabascoa kananmunaa peittävälle kastikkeelle.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | viipaloitua ilmakuivattua kinkkua tai graavilohta |
| 4 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | hollandaisekastiketta |
| sormisuolaa ja vastajauhettua pippuria | |
| tabascoa | |
| n. 500 g vihreää tai valkoista parsaa |
Kuumenna laakeassa kattilassa pari litraa vettä.
Lisää 2 rkl etikkaa. Riko tuore kananmuna soppakauhaan.
Laske kauha varovasti kiehuvaan etikkaveteen. Näet välittömästi kun valkuainen alkaa hyytyä.
Voit varovasti poistaa kauhan ja työntää valkuaista keltuaisen ympärille. Keittoaika noin 3–4 minuuttia. Nosta kypsyneet uppomunat reikäkauhalla pyyheliinalla vuoratulle vadille.
Laita lautaselle hyvää kylmäsavustettua kinkkua tai graavilohta ja sen päälle uppomuna, parsa ja muutama ruokalusikallinen hollandaise-kastiketta. Pirskauttele Tabascoa kananmunaa peittävälle kastikkeelle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.