Uunilohi leipäkuorrutuksella

Nappaa talteen!
| 500 g | lohifileetä |
| suolaa ja rouhittua valkopippuria | |
| Kuorrutus: | |
|---|---|
| 2 kpl | vaaleaa paahtoleipäviipaletta |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 3 rkl | voimakasta juustoraastetta |
| 2 rkl | margariinia |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
- 1.
Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille nahkapuoli ylöspäin. Paista uunissa 225 asteessa 5 minuuttia. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja hienonna ne valkosipulinkynnen, juustoraasteen ja pehmeän rasvan kanssa sekaisin tehosekoittimella. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. Nosta lohipalat uunista ja käännä varoen ympäri. Painele leipäseosta lohien päälle ja nosta ne vielä hetkeksi uuniin, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.
Uunilohi leipäkuorrutuksella
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | lohifileetä |
| suolaa ja rouhittua valkopippuria | |
Kuorrutus: | |
| 2 kpl | vaaleaa paahtoleipäviipaletta |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 3 rkl | voimakasta juustoraastetta |
| 2 rkl | margariinia |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
Valmistus
- 1
Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille nahkapuoli ylöspäin. Paista uunissa 225 asteessa 5 minuuttia. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja hienonna ne valkosipulinkynnen, juustoraasteen ja pehmeän rasvan kanssa sekaisin tehosekoittimella. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. Nosta lohipalat uunista ja käännä varoen ympäri. Painele leipäseosta lohien päälle ja nosta ne vielä hetkeksi uuniin, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





