Uunilohi leipäkuorrutuksella | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunilohi leipäkuorrutuksella

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Lohifileetä
Suolaa ja rouhittua valkopippuria

kuorrutus:

2 kpl
Vaaleaa paahtoleipäviipaletta
1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Voimakasta juustoraastetta
2 rkl
Margariinia
3 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille nahkapuoli ylöspäin. Paista uunissa 225 asteessa 5 minuuttia. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja hienonna ne valkosipulinkynnen, juustoraasteen ja pehmeän rasvan kanssa sekaisin tehosekoittimella. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. Nosta lohipalat uunista ja käännä varoen ympäri. Painele leipäseosta lohien päälle ja nosta ne vielä hetkeksi uuniin, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.