Uuniohrapuuro ja mehukeitto
Ainekset
Valmistus
PuuroMittaa voideltuun 1,5 l uunivuokaan ohrasuurimot, maito sekä mausteet ja sekoita tasaiseksi. Kypsennä uunipuuroa 200 asteessa uunin alaosassa noin 1 1/2 tunnin ajan. Sekoita puuroa kypsennyksen alussa muutaman kerran. Peitä lopussa tarvittaessa foliolla. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.MehukeittoLaimenna mehu tarvittaessa vedellä ja mausta sokerilla. Mittaa se kattilaan. Lisää perunajauhot ja sekoita. Kuumenna mehua kattilassa koko ajan sekoittaen kunnes se kiehahtaa. Nosta kattila liedeltä. Jäähdytä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.