Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uuniperunat ja paahtopaistitäyte

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa uuniperunaa, esim. rosamunda

Täyte

150 g
Paloiteltua paahtopaistia
1 kpl
(200 g) kermaviiliä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
Veitsenkärjellinen hienonnettua valkosipulia
2 tl
Sinappia
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat. Paista ne 200-asteisessa uunissa kypsiksi, noin tunnin ajan.Sekoita kulhossa pieniksi pilkottu paahtopaisti, kermavilli, persilja ja mausteet. Anna täytteen maustua viileässä noin tunti. Tarjoa uuniperunoiden täytteenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.