Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa
Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa
Yhteistyössä

Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplappelsiinia
kanelitanko
1 dlappelsiinimehua
1 dlsokeria
2 kpltähtianista
2 purkkia maustamatonta rahkaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa appelsiineista kuoret pois, jotta näet hedelmälihan ja välissä olevat kalvot. Leikkaa terävällä veitsellä fileet irti kalvojen välistä. Ota fileet talteen ja purista appelsiinin rangoista mehu talteen.

    MääräAinesosa
    4 kplappelsiinia
  2. 2

    Lisää joukkoon kaikki muut aineet rahkaa lukuunottamatta ja kiehauta, kaada kuumana appelsiinifileiden päälle. Kypsennä 120 asteisessa uunissa 1 h. Anna maustua seuraavaan päivään.

    MääräAinesosa
    kanelitanko
    2 kpltähtianista
    1 dlsokeria
    1 dlappelsiinimehua
  3. 3

    Tarjoile appelsiinilohkot rahkan kanssa.

    MääräAinesosa
    2 purkkia maustamatonta rahkaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Kanelitanko, 2 kpl tähtianista, 2 purkkia maustamatonta rahkaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
TOK
13.11.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä