
Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Leikkaa appelsiineista kuoret pois, jotta näet hedelmälihan ja välissä olevat kalvot. Leikkaa terävällä veitsellä fileet irti kalvojen välistä. Ota fileet talteen ja purista appelsiinin rangoista mehu talteen.
Lisää joukkoon kaikki muut aineet rahkaa lukuunottamatta ja kiehauta, kaada kuumana appelsiinifileiden päälle. Kypsennä 120 asteisessa uunissa 1 h. Anna maustua seuraavaan päivään.
Tarjoile appelsiinilohkot rahkan kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
169
706
0,3 g
—
37,5 g
37,5 g
3,3 g
1,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitanko,
2 kpl tähtianista,
2 purkkia maustamatonta rahkaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli