Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa

Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

4 kpl
appelsiinia
Kanelitanko
1 dl
appelsiinimehua
1 dl
sokeria
2 kpl
tähtianista
2 purkkia maustamatonta rahkaa

Valmistus

1

Leikkaa appelsiineista kuoret pois, jotta näet hedelmälihan ja välissä olevat kalvot. Leikkaa terävällä veitsellä fileet irti kalvojen välistä. Ota fileet talteen ja purista appelsiinin rangoista mehu talteen.

4 kpl
appelsiinia
2

Lisää joukkoon kaikki muut aineet rahkaa lukuunottamatta ja kiehauta, kaada kuumana appelsiinifileiden päälle. Kypsennä 120 asteisessa uunissa 1 h. Anna maustua seuraavaan päivään.

Kanelitanko
2 kpl
tähtianista
1 dl
sokeria
1 dl
appelsiinimehua
3

Tarjoile appelsiinilohkot rahkan kanssa.

2 purkkia maustamatonta rahkaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 17.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

706

169

0,3 g

37,5 g

37,5 g

3,3 g

1,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kanelitanko,

2 kpl tähtianista,

2 purkkia maustamatonta rahkaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli