Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa - Yhteishyvä

Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa

Uunissa haudutettuja appelsiinilohkoja ja rahkaa
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
appelsiinia
Kanelitanko
1 dl
appelsiinimehua
1 dl
sokeria
2 kpl
tähtianista
2 purkkia maustamatonta rahkaa

Näin teet

1

Leikkaa appelsiineista kuoret pois, jotta näet hedelmälihan ja välissä olevat kalvot. Leikkaa terävällä veitsellä fileet irti kalvojen välistä. Ota fileet talteen ja purista appelsiinin rangoista mehu talteen.

4 kpl
appelsiinia
2

Lisää joukkoon kaikki muut aineet rahkaa lukuunottamatta ja kiehauta, kaada kuumana appelsiinifileiden päälle. Kypsennä 120 asteisessa uunissa 1 h. Anna maustua seuraavaan päivään.

Kanelitanko
2 kpl
tähtianista
1 dl
sokeria
1 dl
appelsiinimehua
3

Tarjoile appelsiinilohkot rahkan kanssa.

2 purkkia maustamatonta rahkaa
Kuvat
TOK
Julkaistu: 13.11.2018
Muokattu: 13.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g150 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj706 2822
Energiaa kcal169 674

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitanko

  • 2 kpl tähtianista

  • 2 purkkia maustamatonta rahkaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g150 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj706 2822
Energiaa kcal169 674

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitanko

  • 2 kpl tähtianista

  • 2 purkkia maustamatonta rahkaa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.