Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunissa paahdetut juurekset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
juuriselleriä
200 g
palsternakkaa
200 g
porkkanaa
200 g
maa-artisokkia
200 g
rosamundaperunaa
200 g
bataattia
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa juurekset reilun kokoisiksi lohkoiksi. Öljyä ja mausta juureslohkot kevyesti suolalla.

2

Asettele juurekset yhteen kerrokseen leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.

3

Paahda juureksia + 225 °C:ssa uunissa, kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä.

4

Käännä sitten juurekset ja jatka paahtamista kunnes juurekset ovat juuri kypsiä sekä kauniin värisiä. (Voit laskea uunin lämpötilaa, mikäli juurekset ruskistuvat liian pian).

5

Lisää mausteita tarvittaessa ja tarjoa heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.