Vaalea juurespyree
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele juurekset. Keitä juurekset suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Siivilöi neste ja säästä osa. Soseuta juurekset ja lisää joukkoon rasvanokareet. Ohenna maidolla ja keitinliemellä sopivan notkeaksi. Painele seos siivilän läpi, jos haluat erittäin sileää pyreetä. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
161
672
8,0 g
2,3 g
17,0 g
6,0 g
4,8 g
2,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa tarvittaessa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli