Valmista pohjataikina. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne munavaahdon joukkoon.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tasapohjaiseen irtopohjavuokaan ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Irrota kakkupohja vuoasta ja jäähdytä. Pese vuoka ja vuoraa se tuorekelmulla. Pane jäähtynyt kakkupohja takaisin vuokaan.
Valmista pistaasimousse. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Sulata suklaa varovasti vesihauteessa.
Vaahdota munat ja sokeri kulhossa vesihauteen päällä, kunnes seos on kuohkeaa vaahtoa. Lisää joukkoon sula suklaa ja sekoita hyvin. Ota kulho pois vesihauteen päältä.
Purista liivatteista enin vesi ja sulata massan joukkoon. Jauha pistaasipähkinät ja kääntele hieman jäähtyneen seoksen joukkoon.
Anna seoksen jäähtyä ja hieman hyytyä. Vaahdota kerma ja kääntele massan joukkoon. Lusikoi seos kakkuvuokaan pohjataikinan päälle. Hyydytä kylmässä vähintään neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
Lado mansikat ja vadelmat hyytyneen pistaasimoussen pinnalle. Keitä vesi ja lisää hyytelösokeri. Kiehauta liemi kirkkaaksi. Jäähdytä ja anna hyytyä hieman, lusikoi marjojen pinnalle. Laita kylmään pariksi tunniksi.
Voit käyttää täytemousseen pähkinän asemesta rouhittuja manteleita ja maustaa seoksen tilkalla mantelilikööriä. Valkosuklaalla ja pähkinöillä maustettu tuorejuusto ja mascarpone sopivat myös hyvin hyydytettyjen marjakakkujen täytteisiin.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.