Voitele keraamiset annosvuoat ja siivilöi kevyesti niihin kaakaojauhetta. Vatkaa munat, keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Nosta kattila syrjään ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.
Lisää suklaaseos munavaahtoon siivilöidyn jauhon kanssa. Sekoita tasaiseksi. Jaa seos vuokiin niin, että niihin jää hieman kohoamisvaraa. Paina jokaisen keskelle muutama vadelma. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10 minuuttia.
Nosta vuoat muutamaksi minuutiksi jäähtymään ja kumoa tarjolle. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
341
1428
24,2 g
13,0 g
23,8 g
19,7 g
1,3 g
6,2 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Voita,
Kaakaojauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli