Välimeren jauhelihapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren jauhelihapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan paistijauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Tuoretta basilikaa (hienonnettu)
2 rkl
Provencale-yrttiseosta
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1 rkl
Dijon-sinappia

pinnalle

1 kpl
Mozzarellapallo (125 g)
1 kpl
Tomaatti
4 kpl
Basilikanlehteä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä hetken aikaa. Sekoita kulhossa jauhelihan joukkoon sipulit, hienonnettu basilika, yrttiseos, kanamuna, suola ja sinappi.Muotoile taikinasta kostutetuin käsin neljä pyöreää pihviä ja nosta ne kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa ensin 10 minuuttia. Nosta pihvit uunista. Kuumenna grillivastukset.Viipaloi mozzarella neljään osaan, samoin tomaatti. Nostele juustoviipaleen päälle basilikanlehti ja tomaattiviipale.Nosta viipaleet kuumien jauhelihapihvien päälle ja paahda grillivastusten alla muutama minuutti, kunnes juusto sulaa ja tomaatit saavat väriä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.5.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.