Valkosipulinen jauhelihapasta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
Helppo jauhelihapasta valmistuu vartissa. Valkosipulista pastakastiketta varten tarvitset vain neljä ainesta.
| 400 g | (vähärasvaista naudan) jauhelihaa |
| 1 kpl | paprika |
| 100 g | valkosipulikevyttuorejuustoa |
| 1 kpl | (400 g) tomaatti-pastakastiketta |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 350 g | pastaa |
- 1.
Ruskista jauheliha paistinpannulla. Hienonna loppuvaiheessa joukkoon paprika. Sekoita loput ainekset joukkoon. Keitä pasta kypsäksi. Valuta vesi pois ja tarjoa jauhelihakastikkeen kanssa.
Helppo jauhelihapasta valmistuu vartissa. Valkosipulista pastakastiketta varten tarvitset vain neljä ainesta.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | (vähärasvaista naudan) jauhelihaa |
| 1 kpl | paprika |
| 100 g | valkosipulikevyttuorejuustoa |
| 1 kpl | (400 g) tomaatti-pastakastiketta |
Lisäksi: | |
| 350 g | pastaa |
Valmistus
- 1
Ruskista jauheliha paistinpannulla. Hienonna loppuvaiheessa joukkoon paprika. Sekoita loput ainekset joukkoon. Keitä pasta kypsäksi. Valuta vesi pois ja tarjoa jauhelihakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























