Valkosipulinen jauhelihapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Valkosipulinen pastakastike

Valkosipulinen jauhelihapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo jauhelihapasta valmistuu vartissa. Valkosipulista pastakastiketta varten tarvitset vain neljä ainesta.

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
(vähärasvaista naudan) jauhelihaa
1 kpl
Paprika
100 g
Valkosipulikevyttuorejuustoa
1 kpl
(400 g) tomaatti-pastakastiketta

lisäksi:

350 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista jauheliha paistinpannulla. Hienonna loppuvaiheessa joukkoon paprika. Sekoita loput ainekset joukkoon. Keitä pasta kypsäksi. Valuta vesi pois ja tarjoa jauhelihakastikkeen kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.