Valkosuklaa-hedelmävartaat | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosuklaa-hedelmävartaat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pistele grillitikkuihin lempihedelmiäsi, vuole päälle suklaata ja grillaa hetki uunissa tai grillissä. Helppoa ja herkullista! Liota puisia grillitikkuja vedessä puoli tuntia ennen uuniin laittamista.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Nektariini
1 kpl
Iso banaani
1 kpl
Kiivi
8 kpl
Mansikkaa
30 g
Valkosuklaata

lisäksi

Puisia varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise nektariini, poista kivi ja leikkaa reiluiksi paloiksi. Kuori ja paloittele banaani ja kiivi. Perkaa mansikat.Pujota liotettuihin puisiin varrastikkuihin hedelmiä ja mansikoita. Aseta vartaat uunivuokaan vieriviereen. Vedä huoneenlämpöisestä suklaasta kuorimaveitsellä lastuja ja ripottele ne vartaiden päälle.Grillaa vartaita uunin grillivastusten alla, kunnes hedelmät lämpenevät ja valkosuklaa saa hieman väriä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.5.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.