Valkosuklaa-jogurttimousse ja mango-minttusalsa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlturkkilaista jogurttia
1 dlkuohukermaa
100 gvalkosuklaata

Mango-minttusalsa

4 kplsäilykemangoviipaletta
1 rklhienonnettua minttua

Valmistus

  1. 1

    Ota jogurtti huoneenlämpöön 15 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Notkista jogurtti kulhossa ja sekoita joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Nostele joukkoon kermavaahto. Pilko mangot ja sekoita hienonnetun mintun kanssa. Jaa valkosuklaa-jogurttimousse annoskulhoihin ja nostele päälle mango-minttusalsaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä