Valkosuklaa-jogurttimousse ja mango-minttusalsa | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosuklaa-jogurttimousse ja mango-minttusalsa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
Turkkilaista jogurttia
1 dl
Kuohukermaa
100 g
Valkosuklaata

mango-minttusalsa

4 kpl
Säilykemangoviipaletta
1 rkl
Hienonnettua minttua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota jogurtti huoneenlämpöön 15 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Notkista jogurtti kulhossa ja sekoita joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Nostele joukkoon kermavaahto. Pilko mangot ja sekoita hienonnetun mintun kanssa. Jaa valkosuklaa-jogurttimousse annoskulhoihin ja nostele päälle mango-minttusalsaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.