Sulata suklaa varovasti mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.
Kiehauta samppanja ja lisää liotetut liivatteet.
Kaada kolmannes samppanjasta suklaan joukkoon ja sekoita voimakkaasti jotta massan rasvat erottuvat. Sen jälkeen lisää vähitellen samppanjaa joukkoon ja sekoita voimakkaasti jotta seoksesta tulee tasaista ja kiiltävää. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
Vatkaa kerma kevyesti vaahdoksi (kermavaahdon tulisi olla vielä hieman valuvaa) ja sekoita suklaamassan joukkoon.
Kaada astioihin hyytymään mieluiten yön yli.
Kiehauta kattilassa samppanja, sokeri, appelsiinin kuoret ja vaniljatanko. Raavi vaniljatangon siemenet myös joukkoon.
Lisää kuutioitu raparperi ja hauduttele pari minuuttia kunnes raparperi on hieman pehmentynyt. Jäähdytä.
Halkaise mansikat ja sekoita raparperisiirappi niiden joukkoon.
Tarjoile moussen kanssa ja koristele syötävillä kukilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.