Valkosuklaakonvehdit

Arvostele resepti
30 Kappaletta

Useita tunteja (josta 10 min aktiivista)

Kolmen aineksen jääsuklaakarkkeja on helppo valmistaa myös perheen pienimpien kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
200 gvalkosuklaata
100 gkookosöljyä
1 1/2 rkltomusokeria

Lisäksi

30 kplkonvehtivuokaa
nonparelleja
hasselpähkinärouhetta
kookoshiutaleita

Valmistus

  1. 1

    Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon. Lisää kookosöljy, siivilöi tomusokeri joukkoon ja sekoita. Kuumenna seosta mikrossa pienellä teholla 30–45 sekunnin pätkissä välillä sekoitellen, kunnes seos on täysin sulanut ja tasainen.

    MääräAinesosa
    200 gvalkosuklaata
    100 gkookosöljyä
    1 1/2 rkltomusokeria
  2. 2

    Kaada seos konvehtivuokiin. Anna jäähtyä pari tuntia huoneenlämmössä. Ripottele halutessasi nonparelleja, karkki- tai pähkinärouheita tai kookoslastuja konvehtien pinnalle. Laita jääkaappiin kovettumaan vähintään kahdeksi tunniksi. Säilytä jääsuklaat jääkaapissa.

    MääräAinesosa
    30 kplkonvehtivuokaa
    nonparelleja

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Konvehtivuokaa, Nonparelleja, hasselpähkinärouhetta, kookoshiutaleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
13.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä