Valkosuklaakonvehdit - Yhteishyvä

Valkosuklaakonvehdit

Kappaleita
30
Ruokavalio
Kolmen aineksen jääsuklaakarkkeja on helppo valmistaa myös perheen pienimpien kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Valkosuklaata
100 g
Kookosöljyä
1 1/2 rkl
Tomusokeria

LISÄKSI

30 kpl
Konvehtivuokaa
Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita

Näin teet

1

Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon. Lisää kookosöljy, siivilöi tomusokeri joukkoon ja sekoita. Kuumenna seosta mikrossa pienellä teholla 30–45 sekunnin pätkissä välillä sekoitellen, kunnes seos on täysin sulanut ja tasainen.

200 g
Valkosuklaata
100 g
Kookosöljyä
1 1/2 rkl
Tomusokeria
2

Kaada seos konvehtivuokiin. Anna jäähtyä pari tuntia huoneenlämmössä. Ripottele halutessasi nonparelleja, karkki- tai pähkinärouheita tai kookoslastuja konvehtien pinnalle. Laita jääkaappiin kovettumaan vähintään kahdeksi tunniksi. Säilytä jääsuklaat jääkaapissa.

30 kpl
Konvehtivuokaa
Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita
Resepti
Kati Pohja
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 9.10.2018
Muokattu: 28.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g120 g
Proteiinia1 g15 g
Rasvaa6 g170 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj286 8590
Energiaa kcal68 2052

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Konvehtivuokaa

  • Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g120 g
Proteiinia1 g15 g
Rasvaa6 g170 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj286 8590
Energiaa kcal68 2052

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Konvehtivuokaa

  • Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita

Resepti
Kati Pohja

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.