Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon. Lisää kookosöljy, siivilöi tomusokeri joukkoon ja sekoita. Kuumenna seosta mikrossa pienellä teholla 30–45 sekunnin pätkissä välillä sekoitellen, kunnes seos on täysin sulanut ja tasainen.
Kaada seos konvehtivuokiin. Anna jäähtyä pari tuntia huoneenlämmössä. Ripottele halutessasi nonparelleja, karkki- tai pähkinärouheita tai kookoslastuja konvehtien pinnalle. Laita jääkaappiin kovettumaan vähintään kahdeksi tunniksi. Säilytä jääsuklaat jääkaapissa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
286
68
5,7 g
4,4 g
4,0 g
3,7 g
0,1 g
0,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Konvehtivuokaa,
Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli