Valkosuklaakuorrutettu uuniherkku - Yhteishyvä

Valkosuklaakuorrutettu uuniherkku

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Päärynöitä omassa liemessä(425/245 g)
2 dl
Pakastevadelmia
100 g
Valkosuklaata

Näin teet

1

Valuta päärynöistä liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Nostele päärynät uuninkestäviin annosvuokiin ja ripottele päälle muutamia vadelmia. Paloittele valkosuklaa ja jaa tasaisesti vuokiin. Nosta vuoat 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi tai kunnes valkosuklaa on saanut hieman väriä.Läpötila 200 astettaPaistoaika 5 min

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa