Valkosuklaakuorrutettu uuniherkku

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpäärynöitä omassa liemessä(425/245 g)
2 dlpakastevadelmia
100 gvalkosuklaata

Valmistus

  1. 1

    Valuta päärynöistä liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Nostele päärynät uuninkestäviin annosvuokiin ja ripottele päälle muutamia vadelmia. Paloittele valkosuklaa ja jaa tasaisesti vuokiin. Nosta vuoat 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi tai kunnes valkosuklaa on saanut hieman väriä.Läpötila 200 astettaPaistoaika 5 min

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025