Valkosuklaakuorrutettu uuniherkku
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | päärynöitä omassa liemessä(425/245 g) |
| 2 dl | pakastevadelmia |
| 100 g | valkosuklaata |
- 1.
Valuta päärynöistä liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Nostele päärynät uuninkestäviin annosvuokiin ja ripottele päälle muutamia vadelmia. Paloittele valkosuklaa ja jaa tasaisesti vuokiin. Nosta vuoat 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi tai kunnes valkosuklaa on saanut hieman väriä.Läpötila 200 astettaPaistoaika 5 min
Valkosuklaakuorrutettu uuniherkku
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | päärynöitä omassa liemessä(425/245 g) |
| 2 dl | pakastevadelmia |
| 100 g | valkosuklaata |
Valmistus
- 1
Valuta päärynöistä liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Nostele päärynät uuninkestäviin annosvuokiin ja ripottele päälle muutamia vadelmia. Paloittele valkosuklaa ja jaa tasaisesti vuokiin. Nosta vuoat 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi tai kunnes valkosuklaa on saanut hieman väriä.Läpötila 200 astettaPaistoaika 5 min
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












