Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vanilja-mansikkamuffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

150 g
Margariinia
1 1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Vaniljatanko
2 kpl
Kananmunaa
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
(200 g) kermaviiliä

Voiteluun

Margariinia ja korppujauhoja

Väliin

1 kpl
(200 g) maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl
Mansikanmakuista tomusokeria
Muutamia tuoreita mansikoita

Koristeeksi

Tomusokeria ja tuoreita mansikoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota margariini ja sokeri. Halkaise vaniljatanko ja vedä veitsellä siemenet vaahtoon.

2

Lisää joukkoon kananmunat yksitellen vatkaten.

3

Sekoita kuivat aineet ja lisää kermaviilin kanssa vaahtoon. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

4

Voitele ja korppujauhota muffinipelti ja lusikoi taikinaa koloihin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.

5

Notkista täytteen tuorejuusto ja mausta tomusokerilla. Perkaa ja pilko mansikat ja sekoita ne tuorejuustoseokseen.

6

Leikkaa muffineista kansiosa pois. Jaa täyte muffineille. Nosta kansiosa päälle. Koristele tomusokerilla ja mansikoilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.