Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Vaniljarahkavanukas ja puolukkakastiketta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

1/2 kpl
prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 dl
valmista vaniljalla maustettua rahkaa
1 rkl
vaniljauutetta tai vaniljasokeria
(2 kpl liivatelehtiä)
Puolukkakastiketta
murskattuja Cantuccini-korppuja tai muita rapeita keksejä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Vaahdota vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto vaniljarahkan kera ja mausta vielä vaniljauutteella tai -sokerilla. (Jos haluat kiinteämmän vanukkaan käytä liivatetta. Liota tällöin liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Purista vesi pois ja sulata nopeasti vaniljauutteen kera. Kaada ohuena nauhana rahkavaahdon joukkoon.)

2

Laita puolukkakastiketta lasin pohjalle ja kaada vaniljarahkavanukas päälle. Nosta jääkaappiin kiinteytymään. Ripottele vanukkaan päälle murskattuja Cantuccini-korppuja tai keksinmuruja.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.