Varhaiskaali-nuudelisalaatti | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Varhaiskaali-nuudelisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
(á 85 g) kananmakuisia nuudeleita
600 g
Varhaiskaalia
1/2 kpl
Sipulia
4 rkl
Seesaminsiemeniä
100 g
Mantelirouhetta

kastike:

2 rkl
Omenaviinietikkaa
4 tl
Sokeria
3 rkl
Öljyä
Mustapippuria
1 dl
Appelsiinimehua
Nuudelipakkausten maustepussit

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murskaa nuudeleita hieman pienemmäksi kulhossa. Kaada päälle runsaasti kiehuvaa vettä ja anna pehmentyä muutama minuutti. Valuta vedestä. Suikaloi kaali (monitoimikoneessa). Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaatin joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.