Sekoita keskenään pohjataikinan pehmeä rasva ja kuivat aineet. Lisää vesi ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirasvuokaan. Pane vuoka uuniin 225 asteeseen ja paista noin 10 minuuttia.Pese ja pieni purjo ja paprikat. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä purjo- ja paprikapalat valkosipulisilpun kanssa pehmeiksi. Levitä kuullotetut kasvispalat ja oliivit piiraspohjalle. Sekoita kerma, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja kumoa seos kasvisten päälle vuokaan. Paista piirasta uunissa vielä noin 15 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin vaaleanruskea. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä iltapalana.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.