Värikkäät kalkkunapihvit
15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | kalkkunajauhelihaa |
| 1/2 dl | kevytkermaa |
| 2 rkl | korppujauhoja |
| 2 kpl | pientä eriväristä paprikaa |
| noin 8 cm pala purjon vihreää osaa | |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | kuivattua rakuunaa |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1 tl | suolaa |
| valkopippuria |
- 1.
Mittaa kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko pestyt paprikat ja purjo pieneksi silpuksi ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada paprika-purjoseos kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä ja paista niitä öljytyllä pannulla molemmin puolin noin 4-5 minuuttia.
Värikkäät kalkkunapihvit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | kalkkunajauhelihaa |
| 1/2 dl | kevytkermaa |
| 2 rkl | korppujauhoja |
| 2 kpl | pientä eriväristä paprikaa |
| noin 8 cm pala purjon vihreää osaa | |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | kuivattua rakuunaa |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1 tl | suolaa |
| valkopippuria |
Valmistus
- 1
Mittaa kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko pestyt paprikat ja purjo pieneksi silpuksi ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada paprika-purjoseos kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä ja paista niitä öljytyllä pannulla molemmin puolin noin 4-5 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























