Värikkäät kalkkunapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Värikkäät kalkkunapihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

400 g
Kalkkunajauhelihaa
1/2 dl
Kevytkermaa
2 rkl
Korppujauhoja
2 kpl
Pientä eriväristä paprikaa
Noin 8 cm pala purjon vihreää osaa
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Kuivattua rakuunaa
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Suolaa
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko pestyt paprikat ja purjo pieneksi silpuksi ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada paprika-purjoseos kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä ja paista niitä öljytyllä pannulla molemmin puolin noin 4-5 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.