Sekoita yhteen tattari- ja vehnäjauhot.
Lämmitä soijamaito kädenlämpöiseksi ja lisää joukkoon hiiva ja rypsiöljy. Sekoita jauhoseos kevyesti vatkaten soijamaidon joukkoon.
Lisää taikinan joukkoon vielä soijajogurtti, suola ja olut. Anna taikinan tekeytyä huoneenlämmössä kolmisen tuntia.
Paista vegaaniset blinit blinipannulla rapeaksi ja tarjoa avokadotahnan, merilevämädin, suolasienten tai vegaanimajoneesin kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
186
776
6,0 g
0,5 g
22,5 g
2,5 g
3,0 g
7,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
margariinia tai rypsiöljyä paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli