Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 800 g | vesimelonia |
| 200 g | salaattijuustoa (feta) |
| 400 g | pakastekatkarapuja |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | pinjansiemeniä |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
- 1.
Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.
Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | vesimelonia |
| 200 g | salaattijuustoa (feta) |
| 400 g | pakastekatkarapuja |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | pinjansiemeniä |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
Valmistus
- 1
Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












