Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gvesimelonia
200 gsalaattijuustoa (feta)
400 gpakastekatkarapuja
2 rklvalkoviinietikkaa
3 rkloliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
2 rklpinjansiemeniä
1 kplruukku basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä