Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Vesimelonia
200 g
Salaattijuustoa (feta)
400 g
Pakastekatkarapuja
2 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Pinjansiemeniä
1 kpl
Ruukku basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.