Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 800 g | vesimelonia |
| 200 g | salaattijuustoa (feta) |
| 400 g | pakastekatkarapuja |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | pinjansiemeniä |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
- 1.
Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.
Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | vesimelonia |
| 200 g | salaattijuustoa (feta) |
| 400 g | pakastekatkarapuja |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | pinjansiemeniä |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
Valmistus
- 1
Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























