Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Vesimelonia
200 g
Salaattijuustoa (feta)
400 g
Pakastekatkarapuja
2 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Pinjansiemeniä
1 kpl
Ruukku basilikaa

Näin teet

1

Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.5.2019