Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä kasvissosekeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Iso vihreä kesäkurpitsa
2 kpl
Lehtisellerinvartta
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
5 dl
Vettä
1 kpl
Ruukku basilikaa
1/2 tl
Suolaa
100 g
Maustamatonta tuore- tai sulatejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi kesäkurpitsa. Viipaloi lehtisellerinvarret. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon vesi ja anna kiehua, kunnes kasvikset ovat täysin pehmeitä.Lisää kattilaan basilikanlehdet, suola ja juusto. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarjoile höyryävän kuumana.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.