Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Voitaikinataskut

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(250 g/4 kpl) kaulittuja lehtitaikinalevyjä
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Unikon- tai seesaminsiemeniä

Täyte

200 g
Maksapasteijaa
1/2 dl
Kermaa
1 kpl
Herkkukurkku

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikinalevyt leivinpaperin päällä. Leikkaa jokainen levy kuudeksi neliöksi. Sivele neliöt vatkatulla munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia.

Anna neliöiden jäähtyä ja halkaise ne. Pehmennä maksapasteija kermalla. Hienonna kurkku ja lisää joukkoon. Lusikoi seosta pohjien päälle ja paina päälle kansi. Kiinnitä cocktailtikuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

33

137

2,5 g

1,0 g

1,0 g

0,3 g

0,2 g

1,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (250 g/4 kpl) kaulittuja lehtitaikinalevyjä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli