Voitaikinataskut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Voitaikinataskut

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(250 g/4 kpl) kaulittuja lehtitaikinalevyjä
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Unikon- tai seesaminsiemeniä

täyte

200 g
Maksapasteijaa
1/2 dl
Kermaa
1 kpl
Herkkukurkku

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikinalevyt leivinpaperin päällä. Leikkaa jokainen levy kuudeksi neliöksi. Sivele neliöt vatkatulla munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia.

Anna neliöiden jäähtyä ja halkaise ne. Pehmennä maksapasteija kermalla. Hienonna kurkku ja lisää joukkoon. Lusikoi seosta pohjien päälle ja paina päälle kansi. Kiinnitä cocktailtikuilla.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

137

33

2,5 g

1,0 g

1,0 g

0,3 g

0,2 g

1,5 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (250 g/4 kpl) kaulittuja lehtitaikinalevyjä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli