Sulata taikinalevyt leivinpaperin päällä. Leikkaa jokainen levy kuudeksi neliöksi. Sivele neliöt vatkatulla munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia.
Anna neliöiden jäähtyä ja halkaise ne. Pehmennä maksapasteija kermalla. Hienonna kurkku ja lisää joukkoon. Lusikoi seosta pohjien päälle ja paina päälle kansi. Kiinnitä cocktailtikuilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
137
33
2,5 g
1,0 g
1,0 g
0,3 g
0,2 g
1,5 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (250 g/4 kpl) kaulittuja lehtitaikinalevyjä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli