Sulata taikinalevyt leivinpaperin päällä. Leikkaa jokainen levy kuudeksi neliöksi. Sivele neliöt vatkatulla munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia.
Anna neliöiden jäähtyä ja halkaise ne. Pehmennä maksapasteija kermalla. Hienonna kurkku ja lisää joukkoon. Lusikoi seosta pohjien päälle ja paina päälle kansi. Kiinnitä cocktailtikuilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
33
137
2,5 g
1,0 g
1,0 g
0,3 g
0,2 g
1,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (250 g/4 kpl) kaulittuja lehtitaikinalevyjä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli