Vuohenjuusto-purjokeitto
Ainekset
Pinnalle
Valmistus
Silppua sipuli, kuori ja kuutioi omena. Kuullota omena-sipuliseos voissa. Lisää pakastekasvikset, vesi ja liemikuutio. Anna hautua 10 minuuttia.
Lisää paloiteltu juusto ja soseuta keitto. Lisää kerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Ripottele keiton pinnalle ruohosipulisilppua ja voissa kiehautettuja omenakuutioita.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
410
1716
33,3 g
22,0 g
15,0 g
5,0 g
1,5 g
10,0 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 dl Vettä,
0,25 tl Rakuunaa,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
Silputtua ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli