Vuohenjuusto-purjokeitto - Yhteishyvä

Vuohenjuusto-purjokeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Vuohenjuusto-purjokeitto maistuu lounaana ja alkukeittona. Ripottele vuohenjuustokeiton pinnalle ruohosipulisilppua ja voissa kiehautettuja omenakuutioita.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
1/2 kpl
Vihreää omenaa
1 rkl
Voita
300 g
Pakasteperuna-purjosekoitusta
4 dl
Vettä
1 kpl
Kasvis- tai kanaliemikuutio
100 - 150 g
Vuohen valkohomejuustoa
2 dl
Kermaa
1/4 tl
Rakuunaa
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

PINNALLE

Silputtua ruohosipulia
1/2 kpl
Omenaa kuutioina
1 rkl
Voita

Näin teet

1

Silppua sipuli, kuori ja kuutioi omena. Kuullota omena-sipuliseos voissa. Lisää pakastekasvikset, vesi ja liemikuutio. Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää paloiteltu juusto ja soseuta keitto. Lisää kerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Ripottele keiton pinnalle ruohosipulisilppua ja voissa kiehautettuja omenakuutioita.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g58 g
Proteiinia10 g38 g
Rasvaa33 g133 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1702 6808
Energiaa kcal407 1627

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 dl Vettä

  • 0,25 tl Rakuunaa

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

  • Silputtua ruohosipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g58 g
Proteiinia10 g38 g
Rasvaa33 g133 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1702 6808
Energiaa kcal407 1627

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 dl Vettä

  • 0,25 tl Rakuunaa

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

  • Silputtua ruohosipulia

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.