Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustoinen linssipaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
saksanpähkinöitä
1 kpl
pss pinaattia
300 g
linssejä
1 tl
timjamia
1 kpl
porkkana
2 kpl
sellerinvartta
1 kpl
sipuli
3 kpl
kokonaista neilikkaa
1 kpl
laakerinlehti
2 kpl
valkosipulinkynttä
n. 300 g vuohenjuustoa
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele linssit huolellisesti.

2

Kuori sipuli ja paina kokonaiset neilikat siihen.

3

Keitä linssit sipulin ja laakerinlehtien kanssa matalalla lämmöllä. (Katso pakkauksesta tarkka keitinaika.)

4

Valuta linssit ja poista sipuli ja laakerinlehdet.

5

Silppua porkkana, selleri, valkosipuli ja timjamin lehdet. Lämmitä oliiviöljy pannussa ja kuullota vihanneksia kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää linssit vihanneksiin, käännä pinaatit linssien joukkoon, peitä kannella ja käännä lämpö pois.

6

Murusta linssien päälle vuohenjuustoa ja saksanpähkinöitä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.