Vuohenjuustopiirakka ja vadelmakastike
Ainekset
TAIKINA
TÄYTE
VADELMAKASTIKE
Näin teet
Nypi rasva, jauhot ja leivinjauhe. Lisää rahka. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina levyksi kelmun päällä ja paketoi se. Nosta jääkaappiin. Valmista kastike. Keitä vadelmia, hillosokeria ja mehua kattilassa muutama minuutti. Painele seos siivilän läpi. Anna jäähtyä.
Sekoita raejuusto, vuohenjuusto, muna ja sokeri. Painele taikina voidellun (halkaisijaltaan noin 24 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla pohjaan reikiä. Valuta täyteseos taikinan päälle. Paista piirakkaa 200-asteessa keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoile vadelmakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 20 g | 202 g |
Proteiinia | 6 g | 57 g |
Rasvaa | 10 g | 100 g |
Kuituja | 1 g | 12 g |
Energiaa kj | 829 | 8288 |
Energiaa kcal | 198 | 1980 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Leivinjauhetta
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 20 g | 202 g |
Proteiinia | 6 g | 57 g |
Rasvaa | 10 g | 100 g |
Kuituja | 1 g | 12 g |
Energiaa kj | 829 | 8288 |
Energiaa kcal | 198 | 1980 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Leivinjauhetta