
Yrttikuorrutettu kirjolohi ja tsatsikiperunat


Ainekset
Uunipaahdettu parsakaali:
Tsatsikiperunat:
Valmistus
Lämmitä uuni 175 asteeseen. (mielellään kiertoilma)
Aseta kirjolohi uunivuokaan/pellille. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita öljy ja mausteet. Hiero makuöljy kirjolohen pintaan ja paista uunissa 13–15 minuuttia.
Levitä parsakaalit pellille ja valuta oliiviöljyä pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Parsakaalin pitää olla rapsakka.
Sekoita kulhon pohjalle ohueksi suikaloitu/raastettu ja valutettu kurkku, silputtu minttu ja jogurtti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Viipaloi keitetyt perunat ja lisää kastikkeeseen.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.