Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttikuorrutettu kirjolohi ja tsatsikiperunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
kirjolohta
1/3 tl
kuivattuja chilihiutaleita
2 kpl
valkosipulinkynttä murskattuna
3 rkl
silputtua persiljaa
2 rkl
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
sitruunalohkoja

Uunipaahdettu parsakaali:

1 kpl
iso parsakaali kukintoina
2 rkl
oliiviöljyä
sormisuolaa, mustapippuria

Tsatsikiperunat:

600 g
kiinteitä perunoita, keitettynä
1/2 kpl
kurkku
1/2 kpl
ruukku minttua
1 dl
ruokajogurttia
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. (mielellään kiertoilma)

2

Aseta kirjolohi uunivuokaan/pellille. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Sekoita öljy ja mausteet. Hiero makuöljy kirjolohen pintaan ja paista uunissa 13–15 minuuttia.

4

Levitä parsakaalit pellille ja valuta oliiviöljyä pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

5

Paahda 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Parsakaalin pitää olla rapsakka.

6

Sekoita kulhon pohjalle ohueksi suikaloitu/raastettu ja valutettu kurkku, silputtu minttu ja jogurtti. Mausta suolalla ja pippurilla.

7

Viipaloi keitetyt perunat ja lisää kastikkeeseen.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 26.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.