Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 600 g | kirjolohta |
| 1/3 tl | kuivattuja chilihiutaleita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä murskattuna |
| 3 rkl | silputtua persiljaa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa, mustapippuria | |
| sitruunalohkoja | |
| Uunipaahdettu parsakaali: | |
|---|---|
| 1 kpl | iso parsakaali kukintoina |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| sormisuolaa, mustapippuria | |
| Tsatsikiperunat: | |
| 600 g | kiinteitä perunoita, keitettynä |
| 1/2 kpl | kurkku |
| 1/2 kpl | ruukku minttua |
| 1 dl | ruokajogurttia |
| suolaa, pippuria | |
Lämmitä uuni 175 asteeseen. (mielellään kiertoilma)
Aseta kirjolohi uunivuokaan/pellille. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita öljy ja mausteet. Hiero makuöljy kirjolohen pintaan ja paista uunissa 13–15 minuuttia.
Levitä parsakaalit pellille ja valuta oliiviöljyä pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Parsakaalin pitää olla rapsakka.
Sekoita kulhon pohjalle ohueksi suikaloitu/raastettu ja valutettu kurkku, silputtu minttu ja jogurtti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Viipaloi keitetyt perunat ja lisää kastikkeeseen.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | kirjolohta |
| 1/3 tl | kuivattuja chilihiutaleita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä murskattuna |
| 3 rkl | silputtua persiljaa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa, mustapippuria | |
| sitruunalohkoja | |
Uunipaahdettu parsakaali: | |
| 1 kpl | iso parsakaali kukintoina |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| sormisuolaa, mustapippuria | |
Tsatsikiperunat: | |
| 600 g | kiinteitä perunoita, keitettynä |
| 1/2 kpl | kurkku |
| 1/2 kpl | ruukku minttua |
| 1 dl | ruokajogurttia |
| suolaa, pippuria | |
Lämmitä uuni 175 asteeseen. (mielellään kiertoilma)
Aseta kirjolohi uunivuokaan/pellille. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita öljy ja mausteet. Hiero makuöljy kirjolohen pintaan ja paista uunissa 13–15 minuuttia.
Levitä parsakaalit pellille ja valuta oliiviöljyä pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Parsakaalin pitää olla rapsakka.
Sekoita kulhon pohjalle ohueksi suikaloitu/raastettu ja valutettu kurkku, silputtu minttu ja jogurtti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Viipaloi keitetyt perunat ja lisää kastikkeeseen.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.