Opi mestariksi! Voileipäkakun kokoamisen salat - Yhteishyvä

Opi mestariksi! Voileipäkakun kokoamisen salat

Herkullisen voileipäkakun salat ovat yksinkertaiset. Muutaman vinkin avulla saat koottua täydellisen suolaisen kakun juhlapöytään.

Jaa Somessa
Teksti
Taina Salovaara ja Tiina Valkonen
Kuvat
SOK
  1. Osta leivät päivää tai paria ennen kakun kokoamista. Edellispäiväisen leivän käsittely on helpompaa kuin uunituoreen.
  2. Käytä kahta erilaista leipää. Eriväriset leipäkerrokset näyttävät kivalta ja tuovat kakkuun makua.
  3. Tee täytteistä tarpeeksi maukkaita, sillä maut tasaantuvat kakun tekeytyessä. Maista, että täytteissä on riittävästi suolaa, sopivasti kirpeyttä ja ripaus makeutta. Käytä kohtuudella sipulia, chiliä ja yrttejä, koska niiden maut voimistuvat tekeytymisen aikana.
  4. Kokoa voileipäkakku tarjoamista edeltävänä päivänä. Kuorruta ja koristele mahdollisimman myöhään. Jos kakku on pöydässä pitkään, vältä helposti nuupahtavia koristeita, kuten salaattia ja yrttejä.

Poimi parhaat ideat kakkuihin

Julkaistu: 6.4.2018
Muokattu: 11.12.2018
Jaa Somessa