Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruokamanifesti: Lisää kotimaista kalaa kauppoihin

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.7.2017
|
Muokattu: 1.4.2022
S-ryhmä haluaa, että kuluttaja voi vaihtaa tonnikalapurkin entistä useammin särkipurkkiin.

Haluamme lisätä suomalaisen kalan saatavuutta ja monipuolista käyttöä. Emme voi tehdä tätä yksin, tarvitsemme muita mukaan.

Sitoudumme parantamaan tuoreen kotimaisen kalan saatavuutta yhteistyössä kalastajien ja kalankasvattajien kanssa. Esimerkiksi tuore järvikala täytyy saada nykyistä paremmin asiakkaiden ulottuville.

Kutsumme kalastajayhteisöt kanssamme samaan pöytään rakentamaan uudenlaista yhteistyöverkostoa. Haluamme kuulla kalastajien näkemyksiä ja toiveita siitä, miten voimme olla heille parempi yhteistyökumppani.

Tarvitsemme lisää tuoretta kalaa ja helppokäyttöisiä kalajalosteita. Tarvitsemme lisää kumppaneita ja tuoteinnovaatioita – reippaasti lisää. Kysyntää on, tarjontaa on liian vähän.

Mietimme pitkään, uskallammeko sanoa ääneen seuraavan ajatuksen. Sanotaanpa. Ideamme on, että tonnikalapurkki vaihtuu kuluttajien pöydissä yhä useammin särkipurkiksi. Miksi? Siksi että siinä on järkeä.

Lue lisää Ruokamanifestista: www.yhteishyva.fi/ruokamanifesti

Lisää aiheesta