"Olisipa kala helppoa arkiruokaa. Se oli toiveeni, kun aloitin työssäni Saimaan Tuoreessa. Olen kalamies, minulle kala suomuineen ja suolineen taipuu ruoaksi.
Kala mielletään kuitenkin yleisesti vaikeaksi käsiteltäväksi. Jos eteen tulee kokonainen kala, moni on ihmeissään.
Meillä ei ole omia vesipäästöjä lainkaan.
Työssäni haluan osoittaa kalan helpoksi arkiruoaksi ja muuttaa kuluttajien ruokatottumuksia.
Kala-ala tempaisi minut mukaansa kahdeksan vuotta sitten. En olisi silloin uskonut, mitä kaikkea työ tuokaan tullessaan. Toimimme herkän tuotteen kanssa, jonka säilyvyysaika on lyhyt.
Laatu on tärkein
Uusi tapa kasvattaa kalaa houkutteli minut Saimaan Tuoreeseen ensin tuotantopäälliköksi ja sitten toimitusjohtajaksi.
Kirjolohemme kasvavat kiertovesikasvatuksella, joka on ekologinen ja kontrolloitu tapa tuottaa kalaa. Meillä ei ole omia vesistöpäästöjä lainkaan.