Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tutustu suklaisiin, leivonnaisiin ja muihin joulun 2021 kausituotteisiin!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä, Valmistaja
Julkaistu: 21.10.2021
|
Muokattu: 21.10.2021
Joulumakeiset ja muut herkut ovat kaupoissa! Esittelemme herkullisia maistiaisia joulukauden uutuuksista ja kausituotteista – maista itse tai ilahduta ystävää. Tuotteita saatavilla valikoiduista S-marketeista ja Prismoista.

Fazer Dumle Fudge sulaa suuhun

Fazerin uusi Dumle-maku Fudge on maitosuklaalla kuorrutettu pehmeä, kääreellinen kermakaramelli. Rasia on kiva antaa lahjaksi tai jakaa kavereiden kanssa.

Fazer Klassikot kokoaa tuttuja suklaita samaan rasiaan

Klassikot-konvehtirasia kokoaa yhteen rakastettuja Fazer-makuja herkullisina konvehteina. Rasia sisältää 32 suklaakonvehtia, yhteensä 8 eri makua. Kannen alta löytyvät Pätkis, Tofferina, Julia, Da-Capo, Vihreä Kuula, Suklaatryffeli, Omar sekä Susu. Klassikkoja on saatavilla myös kolmen rasian pakkauksessa.

Panda Poro-suklaat tryffeleistä tykkäävälle

Pandan Poro-suklaatryffelit ovat käärittyjä maitosuklaakonvehteja toffeenmakuisella tryffelitäytteellä ja riisimuroilla.

Panda Vaajakoski Helmi -konvehtirasia ilahduttaa laadukkaana herkkulahjana

Pandan Vaajakoski Helmi -rasia sisältää 18 konvehtia, 4 eri makua. Kauniin väriset konvehdit sisältävät täyteläisiä makumaailmoja herkutteluun tai lahjaviemiseksi.

Kotimaista Piparkakku ja Ohut piparkakku – mitä olisi joulu ilman pipareita?

Kotimaista-merkin perinteiset ja edulliset Piparkakut on saatavilla 400 gramman pussissa ja Ohuet piparkakut 375 gramman rasiassa. Eri muotoiset piparit voi herkutella sellaisenaan tai koristella sokerikuorrutteella ja koristerakeilla. Piparkakut käyvät myös jouluisen juustokakun pohjaan tai murusina jälkiruokien mausteeksi. Piparkakut ovat laktoosittomia.

Fazer Jaffa Julia -keksit sopivat kahvi- tai glögipöytään

Fazerin kausituotteessa, Jaffa Julia -kekseissä, kohtaa kaksi klassikkoa: Jaffa-keksi ja Julia-konvehdista tuttu hedelmänmakuinen marmeladitäyte. Koko perheen suosikkikeksit maistuvat juhlissa tai kahvipöydässä, miksei myös glögin kera.

3 Kaveria Piparkakkujäätelö – täydellinen joulun ajan jälkiruoka

3 Kaverin kausimaku Piparkakku on puolen litran pikari täynnä piparkakunmakuista jäätelöä ja piparkakkutaikinakastiketta. Jäätelö on laktoositon ja gluteeniton.

Annas Piparkakkujäätelöpuikkoja riittää kaverille kanssa

Annasin Miniglassar-jäätelöpuikot sisältävät piparkakkujäätelöä, suklaakuorrutetta ja piparkakun paloja. Pakkauksessa on kahdeksan jäätelöpuikkoa.

Marabou Mutakakku Pipari sopii yllätysvieraiden varalle

Maraboun piparinmakuinen mutakakku on joulun kausituote. Kakku myydään pakastettuna.

Myllyn Paras Joulutorttu – perinteiset tähtitortut helposti

Myllyn Parhaan Joulutorttu on lehtitaikinasta valmiiksi muotoiltu tähtitorttu, jossa on valmiina perinteinen luumumarmeladi. Tortut myydään paistovalmiina pakasteina, ja ne valmistetaan kotona paistamalla uunissa 15–20 minuuttia. Yhdessä pakkauksessa on 5–6 joulutorttua ja voit valmistaa kerralla haluamasi määrän. Tortut ovat laktoosittomia ja sopivat vegaaniseen ruokavalioon.

Kotimaista-tähtitorttu paistopisteeltä mukaan

Paistopisteeltä voi kahvipöytään napata mukaan valmiit voitaikinasta muotoillut ja luumuhillolla täytetyt Kotimaista-tähtitortut.

Katso lisää syksyn uutuuksia ruoan verkkokaupassa >>

Kurkista myös jouluresepteihin