Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valmistujaiset, tuparit, synttärit ja illanistujaiset – Yhteishyvän juhlat -kirjasta löydät reseptit kaikkiin kodin juhlahetkiin

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Anton Sinelnikov
Julkaistu: 25.3.2024
|
Muokattu: 26.3.2024
Reseptit kaikkiin kodin juhliin nyt yksissä kansissa! Yhteishyvän juhlat -kirjasta löydät yli 100 reseptiä ja vinkkejä, joiden avulla teet kaikista kodin juhlista maistuvampia.

Pari vuotta sitten ilmestynyt, hurjan suosittu Yhteishyvän parhaat kotiruoat -reseptikirja saa jatkoa. Nyt paneudutaan arjen sijasta juhlaan! Uusi Yhteishyvän juhlat -kirja sisältää Yhteishyvän suosituimmat reseptit kaikkiin kodin juhliin.

”Kirjan yli 100 reseptiä kattavat kaikki kodin juhlat valmistujaisista tupaantuliaisiin ja viikonlopun herkutteluun", Yhteishyvän ruokatuottaja Sanna Autio kertoo.

Kirjan ohjeet ovat ammattilaisten laatimia ja useaan kertaan toimiviksi testattuja. Jokaiseen kirjan reseptiin on merkitty, mihin ruokavalioon se sopii. Erityisruokavalioihin, kuten gluteenittomaan ja vegaaniseen ruokavalioon, löytyy paljon reseptejä.

Reseptien lisäksi kirja sisältää ohjeita ja neuvoja juhlan järjestäjälle. Kirjassa on muun muassa vinkkejä, mitä kaikkea kannattaa tehdä missäkin juhlien järjestelyn vaiheessa sekä kätevä lista, jota noudattamalla juhlien järjestäminen onnistuu vaivattomasti.

Kirja on jaoteltu ruokalajeittain ja leivonnaistyypeittäin muun muassa alku-, pää- ja jälkiruokiin, makeisiin leivonnaisin ja kakkuihin. Suosituille juustokakuille on myös ihan oma osionsa.

”Selkeästi jaotellusta sisällöstä on helppo löytää tietynlaiset ruoat ja leivonnaiset sekä omat suosikit. Näin juhlien suunnittelu käy helposti. Kirjasta löytyy myös valmiita menuehdotuksia, jotka auttavat suunnittelussa”, Autio vinkkaa.

Yhteishyvän juhlat -kirja sopii jokaiseen kodin juhlaan ja juhlistamisen arvoiseen hetkeen, olipa kyse valmistujaisista tai illanvietosta ystävien kesken. Kirjassa on myös ideoita viikonlopun ruoanvalmistukseen.

”Ihan itselleenkin voi tehdä vähän parempaa ruokaa”, Autio muistuttaa.

Kirja on kätevä apu jokaiselle juhlanjärjestäjälle ja mainio lahja esimerkiksi valmistujaisiin, häihin, syntymäpäiväsankarille ja äitienpäivään.

Voit ostaa Yhteishyvän juhlat -kirjan Prismoista, S-marketeista ja prisma.fi:stä.

Lisää aiheesta