Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin pääsen hereille – lukijat paljastavat omat aamurutiininsa

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.9.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Yksi voimistelee ja syö puuroa, toinen luottaa vitamiineihin ja moni kahviin. Lue, mitä vinkkejä lukijamme antoivat Facebookissa.

"Nostan jalat suoraan ylös, otan varpaista kiinni ja annan energian virrata. Sen jälkeen poljen pyörää selälläni ja heiluttelen jalkoja. Sängystä noustuani teen muutaman joogaliikkeen ja sitten pääsen vaarin valmistamalle puurolle. Niin alkaa hyvä päivä."

"Vaikka olisin aikaisinkin hereillä, makoilen sängyssä kunnes eräs tärkeä ihminen keittää kahvin ja tulee pyytämään minut kahville. Näin joka aamu."

"Työaamuina otan kotoa mukaan vitamiiniporepullon. Vapaa-aamuina nautin kunnon aamupalan lasten kanssa. Mökillä herättävät aamu-uinti ja sen jälkeen tukeva aamupala."

"Kupillinen kahvia sängyssä yhteen menoon juotuna. Sitten vielä vartti unta, aivot aukeaa ja aamu käynnistyy."

Kupillinen kahvia sängyssä yhteen menoon juotuna.

"Teen muutaman venytysliikkeen ikkunan ääressä ja totean säätilanteen. Sitten juon kupillisen kahvia leivän kanssa."

"Puuro, mustikkakeitto, kaurajuoma ja kahvi. Hesari, suihku ja salille. Ihanaa olla eläkkeellä!"

"Päivä lähtee parhaiten käyntiin aamulla pitkään nukkumalla, jos on vapaalla tai lomalla töistä. Jos aamulla ei ole nälkä, syön vasta päiväruoan."

"Joka aamu eri puuroja vaihdellen marjojen kanssa ja lasi laadukasta tuoremehua. Kerran viikossa smoothie tai jotain muuta vaihtelun vuoksi!"

Lue myös

Lisää vinkkejä jaksamiseen

Katso reseptejä piristäviin aamujuomiin

Lisää aiheesta