Biletontun glögiskumppa ja muita uusia glögireseptejä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Glögimausteet

Biletontun glögiskumppa ja muita uusia glögireseptejä

Teksti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.11.2017
Muokattu: 15.5.2019
Kun perinteistä glögiä on hörpitty tarpeeksi, on aika sekoittaa glögi drinkiksi, keittää oma sekoitus tai tuunata valmisglögi.

Biletontun glögiskumppa

  • Laita lasin pohjalle lusikallinen granaattiomenan siemeniä.
  • Kaada jääkaappikylmää vaaleaa glögiä lasin puoleen väliin ja täytä kuohuviinillä.

Kuusenkaatajan chiliglögi

  • Laita kattilaan litra perinteistä glögiä, halkaistu chili ja reilu pala tuoretta inkivääriä viipaloituna.
  • Kuumenna kiehumis-pisteeseen ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Joulumuorin karpaloglögi

  • Kuumenna puoli litraa karpalomehua glögimausteen kanssa kattilassa kiehumispisteeseen.
  • Anna maustua tunti kannen alla, siivilöi ja lisää puoli litraa punaviiniä. Kuumenna.

Katso myös

Ideoita pikkujoulujen noutopöytään

Lisää aiheesta