Biletontun glögiskumppa ja muita uusia glögireseptejä - Yhteishyvä

Biletontun glögiskumppa ja muita uusia glögireseptejä

Glögimausteet

Kun perinteistä glögiä on hörpitty tarpeeksi, on aika sekoittaa glögi drinkiksi, keittää oma sekoitus tai tuunata valmisglögi.

Jaa Somessa
Teksti
Tiina Valkonen
Kuvat
SOK

Biletontun glögiskumppa

  • Laita lasin pohjalle lusikallinen granaattiomenan siemeniä.
  • Kaada jääkaappikylmää vaaleaa glögiä lasin puoleen väliin ja täytä kuohuviinillä.

Kuusenkaatajan chiliglögi

  • Laita kattilaan litra perinteistä glögiä, halkaistu chili ja reilu pala tuoretta inkivääriä viipaloituna.
  • Kuumenna kiehumis-pisteeseen ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Joulumuorin karpaloglögi

  • Kuumenna puoli litraa karpalomehua glögimausteen kanssa kattilassa kiehumispisteeseen.
  • Anna maustua tunti kannen alla, siivilöi ja lisää puoli litraa punaviiniä. Kuumenna.

Katso myös

Ideoita pikkujoulujen noutopöytään

Julkaistu: 15.11.2017
Muokattu: 11.12.2018
Jaa Somessa