Grilleissä tirisee tänäkin vuonna liha. Porsaan ulkofilee- ja kasslerpihvit ovat pitäneet pintansa suomalaisten suurina grillaussuosikkeina. Ohuet pihvit on helppo valmistaa, ne kypsyvät nopeasti ja maistuvat myös perheen pienimmille.
Lihan tai kalan grillaus on monen grilliaterian nopein ja joskus jopa helpoin työvaihe. Eniten aikaa kuluu kasvisten, salaattien ja kastikkeiden kimpussa. Arjen kiireissä, kesämenojen keskellä ja mökkioloissa nopeus ja helppous ovat kuitenkin valttia. Anna siis Ruokatorien henkilökunnan pilkkoa, sekoittaa ja keittää puolestasi.
”S-markettien Ruokatoreilta löytyy monipuolinen valikoima valmiita salaatteja. Tarjolla on lisukkeeksi sopivia salaatteja, kuten coleslaw tai perunasalaatti, mutta myös ruokaisampia vaihtoehtoja, joissa on mukana myös pääproteiini”, myyntipäällikkö Mikko Kovalainen sanoo.
Ruokatorin salaatti voi olla koko aterian kantava idea.
Ruokatorin salaatti voi olla myös koko aterian kantava idea. Kovalainen vinkkaa rakentamaan kesäruoan esimerkiksi Ruokatorin valmiin kreikkalaisen salaatin ympärille. Grillattu entrecote, grilliin erinomaisesti sopiva karitsanliha tai sesongissa oleva tuore kala jatkaa salaatin Kreikka-teemaa, jonka voi vielä viimeistellä tsatsiki-jogurttikastikkeella.