Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Turun Osuuskaupan Kulman Keittiö – Rakkaudella lähellä tehtyä

Koostaja:
Turun Osuuskauppa TOK
Kuvat:
Turun Osuuskauppa
Julkaistu: 22.3.2019
|
Muokattu: 25.3.2019
Kulman Keittiön toiminta alkoi Myllyn Prisman yhteydessä vuonna 2015. Alkuun keittiössä valmistettiin kahta tuotetta – lihapullia ja perunamuusia ja niitäkin vain oman kaupan tarpeisiin.

Nykyään Kulman Keittiön 20 kokkia valmistavat päivittäin 2500 annosta tarjolle kaikkiin Turun Osuuskaupan marketteihin eli yhteensä yli 50 myymälään. Tuotteita on valikoimassa reilut 50 – raikkaat salaatit, terveelliset kotiruuat sekä maukkaat välipalat kuljetetaan Prismoihin, S-marketteihin ja Saleihin päivittäin.

Kulman Keittiön toiminta-alue ulottuu Raisiosta aina Uuteenkaupunkiin, Loimaalle ja Nauvoon asti. Kaikissa marketeissa on Kulman Keittiön tuotteille take away -hylly, josta saat herkulliset välipalat, jälkkärit, salaatit ja valmiit lounaat. Palvelutiskit löytyvät kaikista TOK:n Prismoista ja useista S-marketeista. Palvelutiskeiltä saat kotiruokaherkkuja vaikka koko perheen päivälliseksi. Lisäksi isompia juhlia varten tai vaikka arkea helpottaaksesi voit tilata Kulman Keittiö tuotteita suoraan oman lähimarkettisi palvelutiskille.