Turun Osuuskaupan Kulman Keittiö – Rakkaudella lähellä tehtyä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Turun Osuuskaupan Kulman Keittiö – Rakkaudella lähellä tehtyä

Kulman Keittiön toiminta alkoi Myllyn Prisman yhteydessä vuonna 2015. Alkuun keittiössä valmistettiin kahta tuotetta – lihapullia ja perunamuusia ja niitäkin vain oman kaupan tarpeisiin.

Jaa Somessa
Koostaja:
Turun Osuuskauppa TOK
Kuvat:
Turun Osuuskauppa

Nykyään Kulman Keittiön 20 kokkia valmistavat päivittäin 2500 annosta tarjolle kaikkiin Turun Osuuskaupan marketteihin eli yhteensä yli 50 myymälään. Tuotteita on valikoimassa reilut 50 – raikkaat salaatit, terveelliset kotiruuat sekä maukkaat välipalat kuljetetaan Prismoihin, S-marketteihin ja Saleihin päivittäin.

Kulman Keittiön toiminta-alue ulottuu Raisiosta aina Uuteenkaupunkiin, Loimaalle ja Nauvoon asti. Kaikissa marketeissa on Kulman Keittiön tuotteille take away -hylly, josta saat herkulliset välipalat, jälkkärit, salaatit ja valmiit lounaat. Palvelutiskit löytyvät kaikista TOK:n Prismoista ja useista S-marketeista. Palvelutiskeiltä saat kotiruokaherkkuja vaikka koko perheen päivälliseksi. Lisäksi isompia juhlia varten tai vaikka arkea helpottaaksesi voit tilata Kulman Keittiö tuotteita suoraan oman lähimarkettisi palvelutiskille.

Julkaistu: 22.3.2019
Muokattu: 25.3.2019
Jaa Somessa