Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kimmo Kauppisen ja Mari Juuson poikavauva on rauhallinen ja tyytyväinen. Isommat sisarukset Erin ja Renny auttavat mielellään vauvanhoidossa.

Leijonapoika sai tuliterät kamppeet – vanhemmat ovat tehokkaita Bonusten hyödyntäjiä

Teksti:
Kaisa Hako
Kuvat:
Kristiina Kontoniemi
Julkaistu: 2.10.2020
|
Muokattu: 22.9.2020
Palokassa asuvat Mari Juuso ja Kimmo Kauppinen aikoivat ostaa Bonuksilla vauvanvaunut, mutta viime hetkellä suunnitelma meni uusiksi.

Pituutta 49 senttiä ja painoa 3 200 grammaa! Mari Juuson ja Kimmo Kauppisen pieni poika tuli maailmaan heinäkuun 24. päivänä ja karjui kuuluvasti tullessaan.

”Leijonapoika”, myhäilevät vanhemmat.

Tuskin oli raskaustesti näyttänyt plussaa, kun perheessä jo ryhdyttiin säästämään rahaa ja suunnittelemaan, mitä kesävauva tarvitsisi. Palokkalaisen uusperheen äidillä ja isällä ovat arjen säästäväisyysniksit hyvin hallussa.

”Se on meille vähän kuin leikkimielinen harrastus ja myös haaste”, Mari Juuso sanoo.

”Jos pitää hankkia jotakin erityistä, niin ensin tutkitaan aina mahdolliset alennuskupongit ja bonuskertymät tai odotetaan asiakasomistajapäiviä.”

Juuso ja Kauppinen ovat rutinoituneita ostosten keskittäjiä. S-ryhmän Bonuksia on kertynyt säästöön niin, että niillä on hankittu lomamatkojakin. Kevään ajan pohdittiin, mitä vauvalle Bonuksilla hankittaisiin.

Ja sitten saatiinkin grilli

Vauvaa odottelivat innokkaasti myös Mari Juuson lapset, 11-vuotias Renny ja 7-vuotias Erin. Heidän vanhoista vauvatarvikkeistaan ei ollut enää paljon jäljellä. Siksi alkoikin tarmokas metsästys.

”Olen nettikirppishaukka”, Juuso kertoo.

Monet ihanat vauvanvaatteet ja kestovaipat löytyivät vauvalle käytettyinä. Vauvan sänky puolestaan löytyi isän suvun kätköistä.

”Äitini isä on tehnyt sen”, kertoo Kauppinen.

Vauvan turvallisuuteen liittyvät hankinnat, turvakaukalon ja itkuhälyttimen, perhe hankki uusina. Samoin vaunut.

”Kannattaa valita tavaroita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.”

”Minulle olisivat kelvanneet käytetytkin, mutta Kimmo halusi lastenvaunujen Mersun eli Emmaljungan vaunut”, Mari Juuso naureskelee.

Pariskunta tietää, että vauvantarvikkeisiin voi saada uppoamaan isojakin summia. Houkutuksia on paljon.

”Kannattaa valita tavaroita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde ja myös jälleenmyyntiarvoa. Käyttöikä on kuitenkin lyhyt”, Juuso huomauttaa.

Juuso ja Kauppinen laskeskelivat Bonuksensa ja totesivat, että ne riittäisivät tuhat euroa maksaviin Emmaljungan vaunuihin. Niissä nuori tulokas nyt tuhisee tyytyväisenä, mutta ennen tätä vaunujen hankinnassa tapahtui vielä yllätyskäänne.

”Isovanhemmat halusivatkin maksaa ne. Niinpä me saimmekin käyttää Bonukset uuteen grilliin!”

Kerää Bonusta!

  • Bonus kertyy koko perheen ostoista. Bonustaulukko kertoo, kuinka paljon saat Bonusta. Täyden viiden prosentin Bonuksen saat 900 euron kuukausiostoilla.
  • S-ryhmä palkitsi jäseniään vuonna 2019 yhteensä yli 400 miljoonalla eurolla. Asiakasomistajat saivat rahallista etua omalle tililleen keskimäärin 165 euroa.

Lue lisää: s-kanava.fi

Lue lisää bonustarinoita