Millainen elämänrytmi sinulla on?
“Rauhoitun illalla tosi aikaisin. Menen sänkyyn noin kello 20, lueskelen vähän aikaa ja nukahdan heti. Aamulla herään neljän maissa, sillä tykkään valmistautua rauhassa päivään ja juoda kahvia.
Kun vuoro iltapäivällä päättyy, touhuan koko päivän enkä nuku päiväunia.”
Miten työpäiväsi lähtee käyntiin?
“Työvuoroni alkaa kuudelta, mutta tulen työpaikalle puoli kuuden maissa. Kyselen yörespalta, paljonko meillä on asukkaita ja onko aamiaista tilattu huoneisiin. Otan vastaanotosta asukaslistat ja haen aamiaissalista kahvia.
Mietin tulevaa päivää ennen kuin alan touhuamaan. Katson, että aamiaispöytä on kunnossa ja kauniisti aseteltu.
On kiva aloittaa aamu rauhassa. Kun ensimmäiset asiakkaat tulevat kuudelta syömään, tiedän kaiken olevan valmista.”
Mitä muuta työhösi kuuluu?
“Normaalia asiakaspalvelua, siivoamista ja tiskaamista. Lisäksi katson päivän päätteeksi työvuoromiehitykset kuntoon seuraavaa päivää varten. Huolehdin yhdessä keittiöpäällikön kanssa myös siitä, että aamiaisemme on hotelliketjumme vaatimustason mukainen.
Minulle on tärkeää ylläpitää paikallisuutta aamiaispöydässämme. Varmistan aina, että tarjolla on itse tehtyjä tuotteitamme, lohitahnaa ja Sadun sinappia. Sadun sinapin toin mukanani vuosia sitten, ja se tehdään äitini reseptillä. Olen ylpeä siitä, että leipämme tulevat paikallisesta leipomosta Rikkilän leivästä, jonne neuvon asiakkaitamme ostoksille.”