Hypermarketin sydämeen on avattu ihania pieniä herkkutiskejä kukkuroillaan toinen toistaan houkuttelevampia herkkuja.
”Olemme luoneet tänne kauppahallimaista tunnelmaa, johon olemme hakeneet inspiraatiota ulkomailta”, Riiali kertoo.
Maistuisiko juustoista ranskalainen camembert vai mieluummin italialainen gorgonzola? Tai sittenkin espanjalainen manchego ja sveitsiläinen appenzeller?
Makkarat, kinkut ja monenlaiset leikkeleet ovat kauniissa keoissa.
Ruokamestari Heidi Emekli esittelee ylpeänä asiakkaiden suosikkeja.
”Kehuja saavat erityisesti oman savustamon palvikinkku ja porsaan kasleri.”
Myös raakamakkarat ovat suosittuja. Eniten menee riistamakkaraa ja rosmariinilammasmakkaraa. Sianlihaton makkarakin on saanut kiitosta.
”Maistuisiko camembert vai gorgonzola?”
Emekli kertoo, että raakamakkaran voi paistaa uunissa, grillissä tai vesitilkan kera kasarissa. Kuoreen kannattaa pistellä reikiä. Makkaran voi myös pursottaa keittoon kuten siskonmakkarat.
”Juuri tällaisia yksityiskohtaisia vinkkejä asiakkaat nykyään kaipaavat, ja siksi henkilökunnan koulutus on ollut osa uudistusta”, Riiali kertoo.
Prisma haluaa tarjota entistä henkilökohtaisempaa ja osaavampaa palvelua.
”Ennen ostoksille tultiin kauppalapun kanssa. Nykyään tullaan katsomaan, mitä ruoanlaittoideoita kaupasta voisi löytyä”, Heidi Emekli kuvailee.