Kun keität riisipuuron
- Käytä puuroriisiä. Keitto-ohjeen löydät pussista.
- Valitse keittämiseen täysmaito tai puurolle tarkoitettu maito.
- Keitä riisejä ensin hetki pienessä määrässä vettä samalla sekoittaen, lisää vasta sitten maito vähitellen.
- Keitä puuro hiljalleen hauduttaen.
- Pidä kansi päällä.
- Sekoita tasaisin väliajoin huolellisesti pohjaa myöten.
- Lisää suola (ja manteli!) vasta keittämisen jälkeen valmiiseen puuroon.
Kun teet riisipuuron uunissa
- Käytä tarpeeksi isoa vuokaa.
- Valitse täysmaito tai puurolle tarkoitettu maito.
- Lisää kaikki maito kerralla ja mausta suolalla.
- Hauduta miedossa lämmössä (150 astetta) uunin alatasolla.
- Peitä astia esimerkiksi foliolla.
- Sekoittele silloin tällöin.