Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Natalia Hriskevits, kosmetologi, Emotion Itäkeskus

Kemiaa ja kosmetiikkaa

Teksti:
Katri Karsi
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.7.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Kemiaa ja kosmetiikkaa

"Muutin Virosta Suomeen 20 vuotta sitten. Olen opiskellut siellä kemianteknikoksi ja laborantiksi, mutta haaveillut lapsesta asti kauneushoitola-alasta tai kosmetologin työstä. Kosmetiikkaan liittyy paljon kemiaa, ja ymmärrän taustani ansiosta hyvin tuotteiden valmistusprosesseista ja ainesosista.

Suomeen tultuani opiskelin ensin suomen kieltä ja sain pian harjoittelupaikan laboranttina. Tieni vei kansainväliseen maahantuontiyritykseen, josta päädyin Hakaniemen Sokoksen kosmetiikkaosastolle ja lopulta kauneuden erikoismyymälä Emotionin puolelle.

Ihmisten hoitaminen, myyntityö ja asiakaspalvelu ovat osa minua. Ammattilaisena näen, mitä asiakas tarvitsee ja pystyn auttamaan häntä: tekemään hoitoja ja meikkejä, laittamaan ripsiä ja kulmia sekä opastamaan oikeiden tuotteiden valinnassa.

Parasta asiakaspalvelussa on onnistuminen, muista erottuminen ja tyytyväinen asiakas. On ihanaa, kun asiakas tulee uudestaan.

Valmistuin myös kosmetologiksi vuonna 1998. Olen opiskellut oikeastaan aina jotain. Tänä keväänä valmistuin oppisopimuksella merkonomiksi. Käytän työssäni kaikkia hankkimiani tietoja joka päivä, kun tarjoan yksilöllistä palvelua asiakkaille. Uusia tietoja ja näkemyksiä tarvitaan jatkuvasti, jotta kehityksessä pysyy mukana."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden ammattilaisten tarinoita.

Lisää aiheesta