Mieluinen meikkiopas | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mieluinen meikkiopas

Mieluinen meikkiopas

Päivi Nummi-Kauppila, myyjä, Emotion Hamina, Kymen Seudun Osuuskauppa.

Haminan Emotionin myyjä Päivi Nummi-Kauppila saa parhaan palkinnon työstään, kun asiakas palaa myymälään.

Jaa Somessa
Teksti
Enna Koivunen
Kuvat
SOK

"Moni ajattelee, että kosmetiikkamyyjän työ on vain kynsien lakkailua ja itsensä meikkaamista. Ammatissa tarvitsee kuitenkin valtavasti tietoa, sillä myytäviä tuotesarjoja on paljon ja asiakkaat ovat valveutuneita. Lisäksi allergioita on runsaasti, mikä on huomioitava tuotevalinnoissa. Siksi jatkuva kouluttautuminen ja tuotteisiin perehtyminen on välttämätöntä mutta myös innostavaa.

Tulin töihin myymäläämme, Suomen ensimmäiseen Emotioniin, kun se perustettiin 15 vuotta sitten. Asiakaspalvelun laatua on korostettu alusta alkaen, ja siihen panostetaan edelleenkin. Saan suurimman palkinnon työstäni, kun asiakas palaa kertomaan, että suosittelemani tuote on ollut mieluinen.

Nautin siitä, että kohtaan päivän aikana lukuisia eri asiakkaita. Koulutukseltani olen kosmetologi, mutta pidän enemmän myyntityöstä kuin rauhallisemmasta hoitojen tekemisestä. Päivän aikana teen kauneus­neuvontaa ja asiakasmeikkejä, hyllytän tuotteita ja siivoilen myymälää. Kampaamo- ja terveystuotteet sekä alusvaatteet tekevät työstä monipuolisen.

Tällä hetkellä myymälässä on erityisen mukavaa, sillä kesämökkiläiset asioivat meillä edelleen, mutta koulujen ja töiden alun lähestyessä myös paikkakuntalaiset palaavat ostoksille."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden ammattilaisten tarinoita.

Julkaistu: 24.7.2015
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa