Kätevän kokoisesta, valmiiksi miedosti suolatusta ja ruodottomasta kirjolohifileepalasta loihdit lisäksi wokit, keitot, pasta-annokset tai tietenkin mehevän uunilohen perheen ruokapöytään. Vaihtamalla punaisen lihan lohijauhelihaan tai kirjolohifileepalaan tulee ruokavalioon kuin huomaamatta lisää kalaa, joka sisältää runsaasti D-vitamiinia, hyviä Omega-3-rasvahappoja sekä proteiinia.
Nämä reseptit eivät siis ole pelkästään suussasulavan herkullisia, vaan myös reilusti terveellisempiä! Ja mikä parasta, ne onnistuvat kokemattomammaltakin kokkaajalta, sillä lohijauheliha ja kirjolohifileepala ovat aivan yhtä nopeita ja vaivattomia valmistaa kuin jauhettu punainen liha tai kanapalat. Kuutioi tai suikaloi, paista pannulla tai uunissa ja mausta oman maun mukaan!
Näihin ohjeisiin jäät taatusti koukkuun!